Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Ariana Grande Cloud

Ariana Grande Cloud Parfémová voda EdP

Dejte prostor své hravosti s vůní Cloud od Ariana Grande

Výjimečný parfém pro výjimečné ženy

Ariana Grande Cloud je vůně pro ženy, které se nebojí vyjádřit. Je to radostná kompozice plná optimismu a naděje. Flakon parfému ve tvaru obláčku se zcela vymyká a odráží bezstarostnost a hravost této vůně. Vůně Cloud by Ariana Grande je květinově-ovocně-gurmánská vůně, která byla vytvořena parfémářem Clementem Gavarrym. Hlava vůně se otevírá svěžími tóny bergamotu, hrušky a levandule. Srdce vůně je květinové a obsahuje tóny orchideje, pomerančového květu a pražené kokosové ořechy. Základ vůně je teplý a smyslný a obsahuje tóny pižma, ambry a kašmírového dřeva.

Ariana Grande Cloud je dokonalá vůně pro ženy, které chtějí vyjádřit svou individualitu. Je to vůně, která oslavuje radost ze života a dodává pocit bezstarostnosti a hravosti. S vůní Cloud od Ariana Grande můžete být sama sebou a nechat zazářit svou jedinečnou osobnost.

Závěr

Ariana Grande Cloud je vůně, která vám dodá pocit radosti a naděje. Je to vůně, která oslavuje individualitu a bezstarostnost. S vůní Cloud se můžete cítit jistě a sebevědomě a můžete se vyjádřit tak, jak chcete.



Pinterest


Pinterest

Comments